Over ons

Ledmaat.nl helpt bedrijven bij het vinden van de juiste duurzame led verlichting. Marco en Aad zetten zich al jaren in voor een energiezuinige wereld. De wereld is aan het veranderen. De huidige fossiele brandstoffen raken de komende jaren uitgeput en wij dienen slimmer om te gaan met onze grondstoffen op de wereld. Daarom is deze website opgericht: Het aanbieden van energiezuinige en duurzame led inbouwspots.

Ledmaat.nl is onderdeel van Ledsko Deze website is opgezet door de groeiende vraag naar led verlichting.. Bedrijven en particulieren zijn welkom bij ons. Het team van Ledmaat.nl is nu 8 jaar actief in de led verlichting wereld. Door de tijd heen hebben wij uiteenlopende projecten afgerond. Hierdoor kunnen wij snel en ervaren advies geven.

  1.     Goede kwaliteit;
  2.     30-dagen-geld-terug garantie;
  3.     Veilige betaling;
  4.     Telefonisch bereikbaar;

CO2 reductie

Met de verkoop van duurzame led verlichting helpen wij bij aan de CO2 reductie in de wereld. Ongeveer 15% van de broeikasgasuitstoot van Nederland, komt door de verwarming en verlichting van woningen en gebouwen. In het Energieakkoord voor duurzame groei staan maatregelen om hier versneld energie te besparen.

Demo Options

Select Theme Color
Select Menu
Select Layout Style
Select Body Image

Background only applies for Boxed, Framed, Rounded Layout